Контакт

Доколку сте заинтересирани за услугите кои ги нуди ПЛОТЕР или доколку имате било какво прашање за нас, можете да не контактирате на мобилниот телефон:

075 441 556 – контакт лице: Рубин

или преку контакт формата:

Captcha:
8 + 7 =