Browsing » Featured

За ПЛОТЕР

За ПЛОТЕР

Дали сте во потрага по квалитетни бехатонски плочки, ивичници и блокови? Барате ли професионален тим кој ќе ви понуди естетско, трајно и квалитетно решение за вашиот простор? Тогаш сте на вистинското место. ПЛОТЕР е производител и изведувач со долгогодишно искуство. Веќе 20 години дизајнираме, изработуваме и монтираме секаков вид на бетонска галантерија: Бехатонски плочки Бехатонските плочки се […]